torstai 2. helmikuuta 2012

Sydänautot päristelivät haalarihousuihin

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä <3 Nimittäin kun näin tämän ihanan ikasyrin sydänauto velourin. Lopulta kankas päätyi minulle kangashamstereiden kautta ja lopputuotoksena siitä syntyi haalarihousut. Kaava ottobre mustikkahaalari, pienin muokkauksin.
Lisäsin haalariin pitkät resorit, jotta käyttöikä pitenisi. Tosin haalari on nyt sen verran reilu, että kesä tulee varmaan nopeammin kuin tarve kääntää resorit suoriksi.

Niskaan lisäsin "rakkaudella tehty" merkin, joita olen tilannut royal-tuotteelta.
Taisi tyttö tykätä haalareista yhtä paljon kuin äitikin, koska heti herättyään ne päälle vaati (yöpaitakin piti alle jättää ja huomaa tuttien määrä!!!) ja vasta nukkumaan mennessä illalla ne sai pois riisua. Onneksi tämä pienempi tyttö ei vielä ymmärrä  "tyttöjen ja poikien väreistä" tai kuoseista mitään, isommalle kun tätä olis ollut ihan turha markkinoida!

7 kommenttia:

 1. Aivan mahtava!!
  T Tuija

  VastaaPoista
 2. Ihana haalari ja söpö malli tutteineen! :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen haalari ja söpöliini tyttö! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Ja upeat kuvat! <3
  Suloinen tyttö tuttiensa kanssa :). Ihan kuin meidän Hinni (1v5kk). Meillä yritetään tutista vieroittaa, niin nti jo osaa sylkäistä aamulla tutin pois, kun sanoo: "Hei hei tutti." Tai yleensä sylkäisee pois jo siinä vaiheessa, kun makuuhuoneen oven aukaisee. Tai sylissä ollessa heittää omaan sänkyynsä :). Yöllä siis käytössä, mutta näkyy neidillä omat piilot tuteilleen olla, kun yhtäkkiä onkin tutti suussa ja niin veikeä hymy kasvoilla <3.

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Jos teillä on vielä tutit tallessa niin meille saa lahjoittaa :) meillä kotona tehdään niistä reborn-nukeille tutteja.Mailia saa laittaa osoitteeseen: lenfuuma@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Valitettavasti (tai miten sen nyt ottaa? hyvä että niistä silloin viime kesänä eroon päästiin) meiltä ei enään tutteja löydy. Tyttö itse päätti ne kantaa kaikki kerrallaan roskiin!

   Poista