lauantai 14. heinäkuuta 2012

Loma

Loma (miehen sellainen) se vaan tuntuu juoksevan eteenpäin. Hirveästi tekemistä, niin vähän aikaa. Joten ompelu on viimeisen 3 viikon ajalla jäänyt todella vähäiseksi. Ensimmäinen sateinen viikko vietettiin mökillä, toinen kotona näissä puuhissa
Noh, ihan kaikkea ei tarvinnut kuopuksen levitellä. Oli meillä vähän apujakin ;) Tästä lähdettiinJa tähän tultiinMutta ehkäpä jatkan pihan kertomisesta sitten, kun on oikeasti valmista.


Tällä viikolla lähdimme miehen kanssa Tallinnaan hotelliin yöksi, ihan KAKSIN!! Joten ensinhän piti tehdä lomalaukku, joka kulkee näppärästi olanyli. Ja heti aluksi varoitus... seuraava kuva on otettu jo reissussa rähjääntymisen jälkeen! Harmikseni juuri mustaksi värjätyt farkkuni, värjäsi myös uuden laukkuni (toiselta puolelta vielä pahemmin). Tiedä sitten lähteekö edes pesussa =/
Kaavan nappasin uusimmasta SK-lehdestä (onko se nyt sitten 7/12?) Tosin tähän omaani lisäsin vetoketjun ja siirsin ja pidensin tuon olkahihnan. Kankaana Elloksen omput. Hyvin toimi laukku reissussa, tosin rahat sieltä katos (ei onneksi kuitenkaan pitkäkyntisten matkaan) vaan ihan omiin humputteluihin ja näihin seuraavan kuvan jutuihin ;)


Kävimme Karnaluksissa ja Abakhanissa. Kyllä, luit aivan oikein, kävimME!! Rakas mieheni seurasi mukanana koko reissun ilman ainuttakaan mutinaa.. hih =)

Keltainen trikoo, turkoosi joustofrotee ja napit ovat Abakhanista ja kaikki muut Karnaluksista. Olisihan sieltä voinut ostaa vaikka mitä, mutta yritin (ja mielestäni onnistuinkin) pitää järjen mukana, koska edellä kuvatun olkalaukun lisäksi matkatavaralaukkuna toimi pieni reppu. Halpaa on, suosittelen kyllä käymään jos niille nurkille lähtee.


Piti laittaa tähän vielä muutama valmis vaatekin esittelyyn, mutta taidan jättää huomiselle, niin ei tule ihan megapostausta kerralla. Kiva jos jaksoit tämänkin lukea loppuun asti =)

4 kommenttia:

 1. Mä niin harmittelen kun en tilannut tuota keltaista omppua, hieno laukku siitä tuli :) Ja tuo keltainen trikookin on todella kivannäköistä :) Hyviä hankintoja :)

  VastaaPoista
 2. voi että kun toi keltainen trikoo on ihana. haaveilen kyl lähteväni Talinnaan, mut mun mies ei ilman marina ja hermojen menetystä jaksa :)

  VastaaPoista
 3. Vieläköhän tuota omppu-kangasta löytyy mistään? oon tässä yrittänyt metsästää, mutta en osaa oikeilla hakusanoilla etsiä. Ja jotex:illa en huomaa olevan.

  VastaaPoista
 4. Pari pv sitten ainakin oli sekä elloksella, että jotexilla, mutta vain verhoina. Tiedän et monet on kyllä niitäkin ostaneet ja leikelleet. Kokeile hakusanalla Mea =)

  VastaaPoista