keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kesävaate täydennystä

Teeppareita, leggareita ja mekkoja tarvitaan aina, niitä onkin tullut nyt tehtyä oikein urakalla. Tässä ensimmäiset näytille.

T-paidan kaavana jo tuttu Hoops. Tämä vaan on niin ihana ja tyttömäinen, miten tästä voisi olla tykkäämättä? Kangas Michasilta jo viime syksynä tilattu, eli hyvin marinoitunutta ;)

Paidan kaveriksi pilkkuleggarit jonka kaava on napsastu vanhasta SK-lehdestä (en muista numeroa, sama kaava kuitenkin kuin aiemmin pienemmälle typylle tehdessä) Kangas samasta paikasta kuin edellinenkin, tosin hieman vähemmän aikaa marinoitunutta ;)

Seuraavaksi sama paitakaava muuntui mekoksi, vähän vain leveyttä ja pituutta lisää. Toimii =) Tämä ihana pallokangas on kangashamstereista hamsteroitua.Ja miksei tätä voisi käyttää näiden samojen leggareidenkin kanssa?Siinä valmiit vaatteet tällä kertaa.
 Viime viikolla sain ihastella pyykkinarulla hetken aikaa tälläisiä ihanuuksia.


Liandlon isoäidinneliö ja prinsessatrikoot tilasin Royal-tuotteelta. Prinsessakangas taipuu todennäköisesti oman prinsessani mekoksi ja isoäidinneliöt "neuletakiksi" pienemmälle tytölle. NuppuNeula sellaisen jo ehtikin tekemään, käykäähän ihastelemassa ;)

Huomenna tämä perhe pakkaa autot ja suuntaa viikoksi mökille lomailemaan. Tiedossa toivonmukaan paljon aurinkoa, uimista, saunomista, lukemista, pitkiä päiväunia, hyvää ruokaa, yhdessä touhuamista ja  lastenleikkejä... yms. Odotettavissa myös vieroitusoireita (viikko ilman ompelukonetta!!!), niitä ajattelin lieventää pakkaamalla matkaan myös kaavoja, kankaita ja sakset. Kotiin palatessa voi sitten laittaa suorilta koneet surisemaan =D

Oikein hyvää Juhannusta kaikille.
1 kommentti:

  1. Hei! Minkä tuntuista kangasta tuo isoäidinneliöt on? Tekisi mieli ommella jotain? Toivottavasti oli mukava loma! T: Irmeli

    VastaaPoista