maanantai 16. heinäkuuta 2012

Keltaista kesään

Jaa mihin kesään? Se kun tuntuu kadonneen kokonaan johonkin?

Pikkuneidin ensimmäinen hoops paita syntyi Ikasyriltä tilatusta liikennemerkistä ja Royal-tuotteelta ostetuista raidoista. Koko 92cm, jonka itseasiassa pelkään olevan pieni, ei olla ehditty vielä sovittamaan.
Myös isomman tytön kaappi sai keltaista täytettä. Jny tähtitrikoo tilattu myös Ikasyriltä. Kaavana 110cm more cray, pätkästyillä hihoilla.
Paidan kaveriksi mitäs muutakaan kuin keltaiset raitaleggarit =D Kaava sama kuin kaikissa edellisissäkin leggareissa.

Toivottavasti se kesä vielä tulee.

7 kommenttia:

 1. Ihanan keltaista. <3 Vielä kun itekin löytäisi aikaa siihen ompeluun (tosin viime viikolla vei mehut siskon muksuille ommellut vaatteet. Ja nyt sitten sieni muotoinen flunssa. Plaah! (Jokaiselle kolmelle siskon lapselle tuli tehtyä 2 t-paitaa, joista kolmeen tuli applikoinnit, kaikille housut, joista kaksiin tuli applikoinnit sekä vielä tytölle lisäksi liivimekko, applikoinnilla sekin. Ja koot ei ollu mitään pieniä, tyttö kokoa 122cm hoikka ja pojat kokoa 134&140cm) Onko sulla muuten mikä kaava noihin leggareihin? Vastaako kokoaan? Voisin muuten noita vanhemmista postauksista kurkkia, mutta kun ei tää bloggeri toimi ihan täysillä puhelimella käytettynä. :D

  VastaaPoista
 2. On sulla ollut homma. HUH HUH.. mulla olis mennyt noihin kaikkiin pieni ikuisuus! Leggareiden kaava on vanhasta sk-lehdestä, mulla on lehti mut en muista sen numeroa nyt. Ja näköjään joka postaukseen olen vaan kirjoittanut, että vanhasta lehdestä, mut numeroa en yhteenkään =D Pitääkin kaivaa lehti esille.

  VastaaPoista
 3. Joo, otin sellaisen 'pienen' ompeluspurtin. Nyt tosin en ole kolmeen päivään katsonutkaan koneita päin. :D Vähän tekis jo mieli tehdä jotain uutta, mutta mikään kangas ei oikein nyt nappaa. Ehkä mä jatkan sen mun unessa nähdyn pallohameen suunnittelua (ja kaavoitusta)...huom edelleen suunnitteluvaiheessa :D On vaan pelko, ettei suunnittelu vastaa todellisuutta. :P

  VastaaPoista
 4. Ihania! Eiköhän noilla ompeluksilla houkutella aurinkoa lämmittämään tänne meille päin... :)

  VastaaPoista
 5. ihanat.ja kesää täälläkin kaivataan...

  VastaaPoista
 6. Nää on kyllä niin raikkaat ja kesäiset... Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja ovat! Tuo Hoopsin kaava on kyllä melko pieni. Pienensin 92-kokoista vain vähän, kun tein meidän 74-kokoista käyttävälle sillä paidan, eikä ole kyllä yhtään liian reilu.

  VastaaPoista