lauantai 29. lokakuuta 2011

Syksyiset värit

Osallistuin ensimmäistä kertaa FB:n "ompeluseuran" viikkohaasteeseen, joka oli tällä kertaa syksyn värit. Siitä se ajatus sitten lähti ja lopputulos tulee tässä.




Peurakangas  on michas stoffecken kimppatilauksesta. Kaavana Ottobre:n Papana raglan-paita koossa 80cm, pienin muutoksin. Helmaan laitoin 5cm lisää pituutta ja hihoja pidensin, koska en halunnut tehdä tähän pitkiä resoreita. Housujen joustofrotee on tilattu kangas-Mallalta   ja on laadultaan ihanan paksua ja pehmeää. Kaavan piirsin itse, käyttäen apuna edellisen postauksen legginsien kaavaa.


Tässä asun onnellinen omistaja




Päätin kokeilla kanttauksissa hieman aikaisemmasta poikkeavaa tyyliä ja ei kyllä sopinut mun koneelle tuo jossa kangas on 4kerroin. Vaikka surruttelin pienimmällä mahdollisella paininjalan puristuksella, niin venähtihän kanttaukset silti =(  Pysyn siis jatkossa vain siinä 3 kertaisessa.
Ajatuksena oli alunperin lisätä housuihin vielä taskut peurakankaasta, mutta tehdessä päätinkin, että tälle paidalle tehdään toinenkin alaosa ja käytän ideaa vasta niissä. Siitä sitten myöhemmin, seuraavana "listalla" on esikoiselle ompelua, tasapuolisuuden nimissä.


Ja lopuksi... unikuun terapiahuone täytti 2-vuotta ja sen kunniaksi oli arvonta, jossa sitten menin ja voitin lahjakortin Fabriinalle. Pääsee taas shoppailemaan lisää ihania kankaita (niitähän ei vielä löydykään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti