torstai 24. toukokuuta 2012

Lahjomuksia ja kesälätsiä

Muhun on iskenyt keltakuume! Ehei.. tää ei ole vaaralista (muuta kuin lompakolle) vaan todennäköisesti kevään ja alkaneen kesän luomaa huumaa =D

Keltsiä siellä ja keltsiä täällä... ketsiä nyt myös naapurien päällä =D

Lasten parhailla kavereilla oli synttärit ja luonnollisesti tuli hurautettua lahjomuksiksi kesävaatetta.Ensimmäisenä jo tututki tullut singoalla koossa 110cm. Keltainen jersey on Michasilta. Aurinkoaplikaatio joustofroteeta (jokaväri varmaan eri paikasta vuoden aikana hamstrattua)
2-vuotias poika sai lahjakseen auto-paidan. Kaava more gray 98cm. Kangas samaa jerseytä kuin mekossa ja aplikaation lime joustofrotee fb:n kangashamstereista. Resori kangastukusta.


Mä en ole mikään mestaripiirtäjä ja nää kuvat taisikin nyt olla ensimmäiset täysin itse piirretyt, ilman mitään mallia. Vaatii vähän (PALJON) vielä harjoitusta =D  Näissä pääsin kokeilemaan aplikointipaininjalkaa jonka hommasin tuohon Pfaffiini. Ja kylläpäs näkeekin nyt hyvin mihin se ommel lävähtää!
Uskaltauduin kuvaamaan mekon oman tytön päällä


Ja lopuksi. Kesä on tullut ja samalla nämä lippalätsät ovat päässeet jokapäiväiseen käyttöön

Kaava on iankaikkisen vanhan ottobreen lierihatun kaavasta muokattu ja nämä ensimmäiset koeversiot eivät ihan täydellisesti vielä istuneet päähän (näitä on siis syntynyt jo lisääkin, kaavaa paremmaksi muokattuna), mutta ihan käyttökelpoisia ovat =D Molempien lätsien kankaat kirpparilta ostetuista vanhoista tyynyliinoista.

Mukavaa alkanutta kesää kaikille lukijoille!!

p.s seuraavassa postauksessa tulossa arvonta =D

3 kommenttia:

  1. Ihania lippiksiä ja keltaisia ompeluksia :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans keltakuume, on keltaista palloa, keltakukkaista puuvillaa, KELTAISTA! ja aion itsellekin ommella jotain keltaista. Keltainen on in! :D

    VastaaPoista
  3. Moikka! Aivan ihania retrolätsiä! Terkut, Leena K

    VastaaPoista