keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Lisää makuupusseja

Ystäväni sai viime kuussa pienen suloisen poikavauvan. Pitkään mietin, mitä voisin antaa jahjaksi, kunnes keksin tämän makuupussi idean. Se ensimmäinen pussi oli oikeastaan tehty vain harjoituksen vuoksi, jotta sitten olisin viisaampi tämän oikean pussin kanssa =)

Vanha makuupussi on ostettu kirpparilta ja retro sydänkangas naamakirjan kirpparilta.
Tilasin jokinaika sitten myös omia käsityömerkkejä Etsystä (täältä) ja tämä oli nyt ensimmäinen työ johon merkin ompelin.Blogissa on viime aikoina ollut todella hiljaista. Talon yläkerran valmistuminen, järjetön siivoaminen ja pääsiäisenä vietetyt esikoisen synttärit veivät kyllä lähes kaikki voimavarat!! Jotain sentäs sain kaiken härdellin keskellä ommeltua, mutta mitään en ole ehtinyt bloggailla. Lupaan parantaa tapani =)

Ja hurjaa!!! Blogillani on jo tasan 50 lukijaa!!! Kiitos teille kaikille =)) Tämän kunniaksi voisi vaikka järjestää pienen arvonnan. Pitääkin alkaa heti ideoimaan, että mitä sitä voisikaan arpoa??

Lisäksi olen saanut kaksi tunnustusta! Kiitos Hula maja ja Nuppulinna. Vastaan niihinkin pikimmiten =)

3 kommenttia:

 1. Kaunis lahja!

  Oma tekemää tietenkin arvontapalkinnoksi :)

  VastaaPoista
 2. Ihanuus!<3 kyllä tuollaisessa pussissa luulisi vauvankin nukkuvan paaaaljon paremmin ;)

  VastaaPoista
 3. Jotain omatekemää arvontaan ajattelinkin, kun nyt vaan keksisi että mitä??

  Toivottavasti tuleva kummipoika näkee pussissa makoisia ja pitkiä unia <3 Pääsee poitsun äitikin sitten ompelu puhiin =)

  VastaaPoista