tiistai 27. joulukuuta 2011

Pyjamat

Fb:n ompeluelämää ryhmän tämän viikon haaste on "ei niin kiva kangas". Ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä mistä teen ja mitä?!!

Nämä kankaat on tilattu syksyllä Pikku-Aurinko nimisestä nettikaupasta, jossa oli loppuunmyynti. Kuoseina ihan kivat, mutta "ei niin kivat kankaat" näistä tuli seuraavien tapahtumien jälkeen.

Paketin saavuttua ja sen avattuani, tulvi kankaista aivan mielettömän kamala tunkkainen haju. Pesin kankaat kertaalleen, haisee edelleen!! Toinen kerta etikalla... edelleen haisee!! Tässä vaiheessa otin kauppaan yhteyttä s.postilla ja pyysin kaupanpurkua. Koskaan en saanut mitään vastausta =/ Kankaat vielä toisen kerran etikkapesuun ja sen jälkeen ulos pariksi päiväksi tuuletumaan. No johan lähti haju, mutta niin myös kankaiden väri! Eli kovin laadukkaiksi kankaita ei voi kehua, kun kolmen pesun jälkeen kangas näyttää vuoden vanhalta, kerran viikossa pestyltä rievulta =/ ÄÄRGGGG!!!

Kankaista oli siis tehtävä jotain, minkä ei tarvitse kestää päivänvaloa! No pyjamia tietenkin =)

Viime postauksessa kerroin, että esikoinen ei tykkää vihreästä. Mut kas kummaa kun mieli vaihtuu kuin tuuliviirillä! Tänään sai itse valita kummasta kankaasta pyjama tehdään ja vihreän valitsi =)

Ompelua aloitellessani sain idean testata ompelua ilman ainuttakaan nuppineulaa. Yleensä neulaan hyvinkin huolellisesti ja se vie tuhottomasti kallista ompeluaikaa! Nyt ajattelin ettei lopputuloksella ole niin väliä, joten uskalsin kokeilla. Ja hyvinhän se sujui ja oli kyllä huomattavasti nopeampi tehdä kuin yleensä. Kaulusten resorit meni vähän huonosti, kun päätin ommella nekin ilman 1/4 merkkejä... no olis kannattanut kuitenkin merkata, mut ei haittaa!!!

Nyt pesukoneesta PAAALJOOOON ihanempi kangas äkkiä kuivuriin, jos vaikka tänään vielä vähän ompelis =)

1 kommentti:

  1. No kylläpä oli tylsä juttu tuon pikku-auringon kanssa!!! Huh huh! Tänne löysin juurikin fb:n ompeluelämää-ryhmän kautta! Kivalta näyttää, jään seurailemaan! :)

    VastaaPoista