maanantai 28. marraskuuta 2011

Uusi kone

Lähdin viime viikolla Hyvinkäälle testaamaan Pfaffin select konetta. Noh eihän niillä sitä ollut, mutta tämä oli


Pfaff ambition 1.0   Ja kun olin saanut ko. koneesta tunnin esitelmän ja käyttöopastuksen, niin en yksinkertaisesti pystynyt jättämään konetta liikkeeseen ;)

Vaikka kone oli kallis ja ehkä liiankin monipuolinen mun käyttööni, niin hetkeäkään ei ole kaduttanut!! Kone toimii kuin unelma, tekee loistavaa tikkiä ja on todellan helppo käyttää, ilman mitään säätämisiä =)Kone pääsi hyvään testiin heti ensimmäisenä aamuna, kun tyttö näki kankaan, jonka olin hakenut samalla hyvinkään reissulla kangastukusta. Ja siitähän oli saatava heti mekko =)  Tais olla ensimmäinen ompelu ikinä, joka sajui ilman ärräpäitä!!

Nämä haalarit odottivat napinläpiä varmaan 2kk ja nekin sain vihdoin tehtyä. Ei mene enään helpommaksi niidenkään tekeminen. Senkus laittaa vaatteen paininjalan alle, painaa nappia ja odottaa että napinläpi on valmis =))Lisäksi olen ommellut joululahjoja sukulaisille, ystäville ja lapsille. Niiden kuvia en viitsi ennen joulua julkaista, että säilyy jännitys loppuun asti. Mutta sen voin paljastaa, että tänä jouluna ostolahjoja tulee olemaan vain muutama!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti